Over Platemate

De Plate Mate is een gepatenteerd product van Horena Trading Holland B.V. Twintig jaar geleden bedacht dit bedrijf een concept om ruimtegebrek in horecakeukens een slimme oplossing te bieden. Want te weinig opslagcapaciteit in keukens en koelingen voor geprepareerde borden vroeg om een innovatief product.Vooral in drukke periodes is er nauwelijks plek om alles fatsoenlijk, toegankelijk en hygiënisch op te slaan. Bovendien worden keukens door toepassing van moderne apparatuur steeds kleiner en efficiënter, met minder afzetruimte tot gevolg.

Bovendien vroeg een andere presenteermethode, oftewel meer garnituren op het bord, om een product dat een strakke mise en place in grote hoeveelheden mogelijk maakte. Voorbereide borden kunnen dankzij de Plate Mate op eenvoudige wijze in de combisteamer geregenereerd worden.

Zekerheid voor dealers

Dealers die een nieuwe economische trend zien in de slimme en efficiënte ruimtebespaarder, maken de juiste keuze met Plate Mate. Inmiddels gingen tal van dealers wereldwijd u al voor