Het product

De Plate Mate is een wereldwijd gepatenteerd systeem dat het mogelijk maakt om ieder type bord of schaal tot vijf centimeter hoog te plaatsen. Of het servies nu rond, vierkant, rechthoekig of ovaal is; ieder bord past. De grepen zijn uiterst solide en beperken de kans op rinkelend servies tot een minimum.

Eenvoudig afstelbaar

Afstellen van de Plate Mate kan simpel en handmatig. Bovenop de bordenstapelaar bevinden zich vier afstelknoppen. Door hier aan te draaien kan de hoogte tussen de rode en zwarte steuntoepassingen worden ingesteld. Zo is het mogelijk tegelijkertijd vier verschillende schalen of borden in de Plate Mate te plaatsen.Ruimte- en tijdbesparing

Een groot aantal borden kan simpel en snel op een uiterst klein oppervlak worden geplaatst. Hierdoor zijn (deels) voorbereide gerechten eenvoudig op te slaan in de koeling of hotbox. Plate Mate biedt bovendien handige beschermhoezen die uitdroging en geurtjes voorkomen. De hoezen zijn tevens leverbaar in thermo uitvoering. Door te serveren vanaf de Plate Mate, wordt veel tijd bespaard, wat het werk een stuk aangenamer maakt.Onderhoud

De Plate Mate is onderhoudsvriendelijk en vrijwel onverwoestbaar. Af en toe reinigen met een hogedrukreiniger of borstel met zeepoplossing volstaat.

Garantie

Plate Mate biedt een jaar volledige garantie op alle producten. Nieuwsgierig naar de verschillende modellen van de Plate Mate? Kijk dan snel in ons overzicht van Plate Mate modellen.